Jaa just de

Ligger i soffan igårkväll med myskväll & massa gott ensam. Hade de jättelugnt och gott & hade planerat att somna tidigt för en gångs skull. Vad händer då? Jo då stormar det in 5 härligt galna svenska grabbar från Falun in här i min lilla stuga. Hahaha de var så sjuuult roliga! Skrattade & skrattade & hade verkligen ont i magen när jag skulle sova sen. Synd Frida missade detta!! De skulle gå till Bart med blev kvar här ett jäkla tag. Här kan man aldrig veta vad som hända skall & det gillar vi ;)
Hade en kund idag på jobbet som var i 40 års åldern men väldigt fräsch & ung i sinnet Skojade om det mesta & han berättade att han bor ut mot Tuv nu då de inte orkade med allt dunka dunka från uteställerna. Det var skillnad förr när man själv festade jämt sa han. Så sa han att du är väl ute fred, lörd, sönd & onsd du som är ung. Det pallar jag inte om ja ska jobba sa jag, börjar ju bli gammal. Då började han asgarva.
Men seriöst, här känner jag mig gammal för första gången i mitt liv!! De festa är ju runt 19-20. Men jag har faktiskt tillåtelse att vara som dem & skämma ut mig också för första gången i mitt liv sådeså! Har ju fasen levt i fångenskap tills nu då jag äntligen släpptes lööös ;)

Skål!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0