Bäst före

Dagen på salongen gick snabbt idag, det gillar vi=) När jag kom hem låg Frida & Lotten på soffan & kollade på the gladiator. De var lite bakis då de var på bransje igår. Frida var hemma sent & när jag gick upp i morse var hon inte hemma för då hade hon börjat jobba tidigt. Fan jag vill också vara 19 igen & palla det:) Fast det gjorde aldrig då heller iofs;)
Sen kom Emil förbi med pizza han hade tagit med sig från Lodgen som han hittat. De 3 började käka & Lotten säger att hon tycker den smakar lite konstigt men de trodde de berodde på att den legat framme idag. Då säger Frida "ja den smakar inget bra jag hade aldrig ätit den om den smakade så här i normala fall" Haha!! Klockrent. Nejdå säger Emil det är inget fel på denna. Så kolla Frida bäst före datumet & upptäcker att den gick ut 20 april 2010. HAHA. Emil kuutar till toan för att försöka få upp den! Haha ja jävlar vad jag skrattade!!!!

Makkan ringde ikväll & frågade om vi var sugna på lite skojigt besök av han & hans Bergenpolare & klart vi är det! Jag är ledig lörd,sönd & månd så helt perfekt! Ska bli sjukt kul & sjukt hård helg!! :) All in varje dag!
Imorgon sviker Frida & Lotten mig för Sverige till torsdag. Blev hembjuden till Tilda på onsdag kväll

LYCKLIG är jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0