Update

Tjohooen!

Märker att jag blivit tokdålig på att blogga men jag har ju alldeles för kul för att sitta vid datorn :)
Tänkte väntat ett tag så jag kunde lägga upp lite skojiga bilder från i onsdags från bransjefesten men både Lottens & Fridas kamera försvann då...! Det är det jag ska köpa när jag åker hem i jul! Behöver inte vara en dyr en för kommer säkert inte vara tokrädd om den här uppe..! Så får det bli en systemkamera när jag jobbat ihop alla mina pengar:)
Usch på tal om pengar. Frida frågade hur mkt jag hade snusat nu sen jag kom & kom fram till att det var 4 stockar plus några dosor till...! Inte klokt. Nu är dem slut med snälla Zandra skulle köpa med en stock nu när hon är i Sverige. Frida & Lotten åker hem en sväng på onsdag så skulle dem också köpa med en sen ska jag väl sluta?

Hade skitkul i onsdags. Jobbade i Gol sen rätt hem & korkade upp ölen. Lotten, Frida & jag satt hemma först sen kom danskarna Lasse & Laust & vi gick bort till några andra danskar uppe i backen. Våra öl tog slut & Frida hade köpt med till Emil men när det var typ en timma kvar till vi skulle ut kom vi på att Emil ändå inte skulle hinna dricka upp dem..så när han kom hade han bara en öl kvar..haha! Frida sa "Emiiil jag måste berätta en sak" Emil svara "Att ni druckit upp mina öl eller" haha!

Bransjen var på Skogstad & rätt mkt folk. Vi dansade från att vi kom till att det stängde...svetten rann verkligen. Sjukt kul. Sen skulle vi på efterfest hos Victoriorna. Vicky var tokrolig full & go, Skulle visa vägen hem & rätt som det är ligger hon i en snödriva! Haha med ett helt följe efter som asgarvar. Mer öl blev det & jag länsade peppakaksburken! Blir sånt jävla matvrak när ja är full. Jaja sen ville de sova o vi andra fick gå. Jag & Frida springer runt & letar efter hennes mobil som hon har "tappat". Ringer o hör den i snön..faaan vaaaar??? Lyssnar o grejar...då ligger den i hennes jacka! Haha..

Jag går hem för att sova medans Frida kom på att hon kanske ville träffa en person. Så skrek ja efter henne på skoj att ta med EN person då. Jaja svarar hon, eller max 2. Haha. Jag står halvnaken inne i badrummet & tvättar bort min makeup när jag hör hur hela huset fylls av folk..toadörren är öppen & där står Binnie med ett följtåg. UUUT skriker jag. Harald kommer med massa öl. Nu är det efterfest här säger han. Fan vad arg jag var, haha! Som en surkärring. Så de gick:) Det var inte Fridas fel. Haha det sa hon sen, de var inte jag som sa de skulle komma hit :)

Vaknade upp i min säng med en Frida jämte mig & en chipspåse bredvid mig & massa smulor i sängen..usch. Men mådde helt okej. Frida & Lotten drog ut i backen medans jag begav mig på jobb.
Idag har jag mått dåligt som fan & fått feber, usch! Men de går över med lite alvedon:) Lotten, Frida, Vicky & jag drog upp till Lodgen & hängde på dagen. De var mysigt. Drack varmchoklad & kikade på alla heta skidkillar :) Över 20 minus idag, brrrr!

Möblerat om har Frida & jag gjort idag, blev jättemysigt:) Så ikväll har vi haft myskväll med tända ljus & massa gotte & lipande till Titanic. Skrattanfall med för den delen! Hon är en av de skönaste människorna jag träffat!! :) Jobb imån så natti! Blir inte lika varmt & gott att sova som igår...men det får gå! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0