Living my life


Har grubblat lite ikväll. Kommit fram till att jag är så sjukt besviken & ledsen på en person. En person jag ställt upp massa på när det kommer både till känslor & pengar. Känner mig rent av uttnyttjad utav dig. För pang så slutade du höra av dig. Tack ska du ha för den. Men du är inte värd min vänskap får jag tänka för vad fick jag ut av den mer än att bli fattigare i plånboken & ledsen på ditt sätt? Inte ett skit. Bye Bye !! Hoppas du lär dig vad livet handlar om någongång & inte skyller på andra & behandlar dem lika illa för det är inte snällt.

Annars mår jag toooppen! Trött dock, ont i mina fossingar. Ett fotbad hade varit gott men det är överskattat :) Mina varma raggsocksstrumpor duger gott & väl :) Jobbat på Peppes 12-20. Går bättre & bättre & jag tycker det är riktigt kul. Jobbade med söta Victoria idag. Blir så chockad varenda gång de bongar in på datorn..att de hinner med! Jag hinner inte ens se texten men de bara trycker på. Pang säger det så är det klart. En annan står där & letar..hmm pizza 30-heavy heaven..var e du..aa där. Haha, men det kommer :)

Imorgon är jag ledig så ska träffa Johanna på dagen innan hon börjar jobba vid 17. Sen ska Victoria & jag dricka lite öl & kanske gå till cafét, inte varit där än :) Men rätt lugnt dock då det blir jobb på söndag klockan 14 till stägning. Måste lära mig jobbet bra först innan jag an hantera det bakis :) Jobbet kommer alltid först sådeså!
Nu idol på webben om det kommit upp än sen sängen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0