Öl <3 Johanna

Mötte upp världens bästa Johanna ikväll för att gå en promenix...vi hamnade på peppes uteservering för öl & tjöt :) Det var mysigt. Planerade lite inför vår Göteborgstripp om 3 veckor! Ska bli såå kul :) Vill inte att Johanna ska flytta till Sthlm i nov :( MEN när hon är klar med sin hudterapeututbildning så kan vi planera in en bra start!! :) Så blir Johanna alltid snygg i håret & jag behöver aldrig se gammal ut!! :) För hon ska allt jobba med att fixa rynkor & sånt ;) Är så glad jag lärt känna Johanna! Hon har blivit min bästa vän som jag alltid vill ha i mitt liv! :) <3

I november ska jag göra min underarmstatuering! Fick det klart idag att jag fick en tid då en duktig tatuerare kommer till Gol :) Ser jag fram emot! Ska göra en liiiten tatuering nu denna månaden också :)

Imorgon efter jobb i Gol blir det kanske att fixa håren i Hemsedal med bästa Öydis! Måste göra något åt detta hår! Vissa svarta slingor i det jätteljusa är inte sååå snyggt. Syns inte när jag har det uppsatt men vill ju kunna ha mitt låååånga hår nedsläppt också! :) Ska bli skönt! :)

Tjoohej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0