Spriten

Var på hytten med Frida igår innan hon drog vidare till Denise. David var för sliten så han drack inget & skulle inte med ut. Eskil skulle köra hem till Oslo så det var bara jag & Marre som höll igång. Men jag drack dock inte mycket alls.. blev bara 4 öl. Marre drack för oss bägge ist..& alla andra bransjefolk. Dra åt skogen var fulla alla var. Aldrig har jag sett så många fulla människor på ett & samma ställe. Kände mig lite smått utanför då ja inte var full & en idiot gick & smällde sin armbåge stenhårt i mig så fort hon såg mig & kallade mig de värsta orden man kan säga & gav mig dessutom näsblod.. Så jag var typ rädd hela kvällen & tillslut beslutade jag mig för att gå hem. När jag kommer till gaderoben har Annika kaos där inne typ så jag hoppade in & hjälpte till så blev där någon timma. :) Sen traskade jag hem & då möter jag Thomas & några fler som skulle på efterfest på hytten. Tänkte jag skulle bli med en liten sväng bara men var hemma 6 i morse..! Tänkte att det är ju ingen fara när ja inte dricker...! Men var trött när klockan ringde & jag skulle på jobb kl 10 men det gick ju det också. Det var en händelserik afton igår kan jag säga....

Ont i bihålerna satan...inget bra! Ledsen över att du betedde dig som du gjorde, inte okej alls & jag skulle aldrig vara så elak mot en människa. Sådana människor vill jag inte ha att göra med för fem öre.
Imån blir det 10 timmars pass & min sista kund är Lotten som jag ska göra fin! Så blir att jobba över lite. Myst med Fridisen idag. Legat i soffan o sovit typ...! Marre kom förbi så blev det OC-maraton again.

Aldrig mer sprit, jag ska klara det! :) Bra start hittills iaf!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0