Upp & Ner

Ja det har allt varit lite mycket med allt den sista tiden. Blir lite för mycket för mig då & jag grubblar alldeles för mycket. Men är så glad just nu! Är så glad & stolt över mig själv att ja drog hit själv. Har lärt känna så otroligt fina människor som ja alltid kommer ha kontakt med. Som Lotten sa innan idag: "jag vill aldrig att denna tiden ska ta slut". Det vill man verkligen inte. Kommer bli en sån omställning när säsongen är över & de flesta av mina hjärtan flyttar vidare. Men har kvar några & fler lär det säkert bli. Det är här jag kommer kunna spara pengar & jag får njuta av säsongslivet så länge det varar & förhoppningsvis blir det en toppen säsong även nästa år.

Många av de säsongare som var här förra säsongen säger det att denna är så himla mycket bättre då det är så mycket bättre stämning & alla har så kul ihop! Så är det verkligen. Alla är så öppna & härliga! Sen är det klart att här sker skitsnack & skandaler. Alla känner alla & alla som är här är väldigt speciella människor på en & samma lilla plats! Det är ju speciellt folk som drar iväg själv & gör något sånthär. Men vi har så galet skoj :)
Fick just veta av min ena chef att hon gjort ett schema på jobb där vi en torsdag i varje månad ska ha en "hemma hos kväll". Det var en superbra idé tycker jag! Det är så mysigt att umgås med jobbarvänner privat & stämningen på jobb bli mycket roligare då också :) Dock har inte Frida & jag det mysigaste hemmet med alla gamla möbler men det få bli bra iaf:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0