20:e AUGUSTI !!


Då är det åter igen dags för en Oslotripp! LÄNGTAR. Denna gång får jag träffa Marianne MEN så får jag också gå på Hoffmaestro & Timbuktu!! Ska bli sinnessjukt kuuul! :) Bara en månad kvar.

Idag har det jobbats 9 timmar på Gol. Haft väldigt härliga kunder idag allesammans. Dessa dagar älskar man :) Skulle gått till tatueraren efter jobb men hon hade stängt så det får bli på fredag. Hoppas hon kan göra det jag vill för isåfall dröjer det inte länge innan vi börjar med min/mina tatueringsprojekt! :)

Efter jobb har jag pysslat med lite hemlisar då min bästa vän snart fyller 25 år! Så trist jag missar hennes fest. Hade varit kul att få dela den med henne..men men sånt är livet ibland..!!Imån är det dags för mer jobb sen ska jag gå en topptur! Inte en svart...men kanske en röd? :) Får se vad vi finner på! Frida drar till Island med familjen en vecka på fredag..sen hemma några dagar sen drar hon igen till Turkiet med en kompis..! Kommer vara tomt här hemma men har ju som tur är Johanna! :)

Börjar längta något sjukt till säsongen nu faktiskt!!
Ska kolla med Johanna om hon är lite sugen på kjökkekroken & vin på lördag! Skulle vara trevligt! Ha inte druckit något sen jag var hemma i Oaklake men det är väl iofs bara bra :) Men börjar allt bli lite sugen nu :) Blir en galen helg den 20:e iaf!

PUSSS!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0