Bransje

Igår äntligen kunde vi få ihop att festa till det lite tillsammans vi tjejer. Frida, Lotten, Victoria, Annicha & jag. Alla blev ordentligt fulla & tokkul hade vi. Dansade på bart & shottade tequila & fernet, blä. Riktigt fjortis fylla hade vi. Vissa stod & hångla på dansgolvet & andra spydde..mer än så säger jag inte, haha!

Lotten kom hit vid halv ett så drog vi till Lodgen för att käka. Godaste hamburgaren har dem. Snorkallt så vi frös halvt ihjäl när vi skulle gå dit. Vi tänkte vi skulle lifta med någon men kom ju knappt en endaste bil...Vi blev liggandes i soffan där & tjöta. Bakisprat är alltid så kul tycker jag. Kom på att om Lotten var en kille så skulle hon kallats Loke med kuken. Haha...ja de va kul.

Efter några timmar på Lodgen blev det att gå in på salongen & ta två kunder då en var sjuk. Trodde aldrig jag skulle klara det men de gick bra. Blir alltid mer bakis ju senare på dagen det blir & gillar INTE att jobba bakis. Jag hade inte velat ha en frisör som luktade sprit & fumlade med allt..
Nu står Frida & gör äggröra & bacon, mums ska bli gott det.
Nu ska jag se till att vara lugn ett tag & se fram emot att jobba mycket. Mina pengar bara försvinner??? Fattar inte det....!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0