California here we come..

HERREGUD!! Jag, Frida & Vicky är hopplösa. Kom & rädda oss. Vi har fastnat totalt i OC. Legat bänkade i soffan alla 3 massa dagar nu för att följa detta. Nu ligger Vicky lite före oss...! Det första vi gör när vi kommer hem är att titta på detta & gör det tills vi somnar... Har ju redan sett serien men glömt massa =)
Salong Emma & jag var helt förstörda på jobb när vi följde denna serie för några årsen. När Marissa dog så var Emma & jag jättedeppiga på salongen...haha. Vi tyckte det kändes som vår bästa vän dött. Jisses, sök hjälp liksom!

Jobbat på salongen idag & imån med & onsdag, fredag & lördag! På fredag ville Tilda & Frida att vi skulle ut på cafét som hade något nu. Backarna öppnar på fredag..wiiee! Kom på att jag bestämt att laga god middag med Johanna men ska kolla om hon vill med. Tilda & Frida ville käka ost, kex & dricka viin. Gott. Båda dem ska också jobba tidigt på lördag, det känns bra :) Hoppas Victoria är fri också.

Nä nu slet sig jag & Frida från OC för att krypa ner medans Victoria kan kika på andra säsongen :) Nu blir det bigget looser sen nana kudden!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0