The missing girl was found unharmed

Dessa sista dagar har då varit en berg & dalbana. Men nu har jag åkt färdigt för i år .... & för nästa!
Hur som helst så har jag slutat jobba på Peppes. Ska istället jobba heltid på salongen. 2 dagar i Gol & resten här i Hemsedal. Det blir bra!

Mår jag fint imorgon så ska jag träffa Johanna & ha fredagsmys, laga god mat & få mina naglar fantastiskt fina igen :) De börjar bli lååånga nu ;) Typ...
Igår kväll kom söta Victoria hem efter jobb & lagade kycklingwok till oss. Sen hade hon bjudit över de nya killarna på kortspel. Plump blev det. Salig blandning på språk var det. Norska, svenska, engelska, isländska...! Kan inte prata ordentligt längre. Inte stava heller för den delen. Skrev till Eric på FB igår att han skulle "sälga" sin gura. Kollade en extra gång på det då jag tyckte det såg lite konstigt ut men ne det stämmer nog...jisses!!

När jag låg i soffan & kikade på OC...sällan, så knackade på dörren. Flög upp & när jag såg att det var Brynjar som stod där blev jag livrädd & hoppade till. Haha...! Han blev förvånad att jag blev så rädd & frågade om man inte skulle kunna gå in genom den första ytterdörren men de ska man ju. Haha fattar inte varför jag blev rädd..! Han skulle lämna Fridas bilnycklar då flyttat till sin nya lya ikväll..

Nehe back to OC & se när Kirsten skäller ut Sandy efter att ha hittat hans ungdomskärlek på hans kontor!! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0