Tröttis

Tjohooooooo!

Skulle ha jobbat min första dag på salongen i Gol men så blev det icke, första dagen blir imorgon. Ska ta bussen ner strax efter 9.
Hade gått upp & fixat i ordning mig igår på morgonen men eftersom det inte blev något jobb så skulle jag bara sträcka ut mig lite på sängen. Frida sov fortfarande. Hann knappt lägga ner huvudet på kudden sen sussade jag gott en timme. Gick in till vardagsrummet med mitt täckte & kudde & kröp ner jämte Frida i soffan & där låg vi & kikade på OC. Somnade lite till & lite till...! Frida, Lotten & Tilda drog in till Gol för shopping men jag lät bli. Vet ju hur jag är när jag fått lön...& jag vet att jag lovat att ändra mig! Jag är så förnuftig så :)

MEN började ångra mig när ja satt här hemma sen. Så sjukt jävla rastlöööös. Det bara kröp i kroppen på mig. Inte varit sån på flera år! När jag var liten var jag alltid sådan...huff!
Tjötade hit Olek att han skulle komma med en kortlek så spelade lite kort. Då kändes det bättre för ett tag:)
Sen blev det stor fest här hemma i stugan. Vid 19 började folken ramla in. Massa danska snubbar & några svenskar. De där danskarna vet hur man gapar...herrejävel vilken nivå dem har! Det skojiga var iaf att jag fattade precis vad en dansk sa heeela tiden! Haha, men han hade varit här några säsonger så han var van att anpassa sig :) Men ändå...ett framsteg! :)


Det var Bransje igår & jag hade lovat mig själv att inte hänga på ut. Klockan skulle ringa 7:15 för att först ett läkarbesök sen direkt på jobb till 17. Men några glas vin kunde jag inte tacka nej till så drack 3 glas rätt snabbt sen var jag ju full. Shit jag tål inte ett skit längre. Pratade om det med Lotten & Frida igår & de sa samma sak...måste vara fjällluften :) Men hur som helst så gick jag & la mig när de andra drog. ALDRIG har det snurrat så i huvudet på mig. Blä! Hade nog varit bättre jag gick ut & dansat av mig det ist...
Men piggelin vart jag imorse ändå men nu är jag galet trött. Jobbar imorgon sen ledig lördag,söndag & måndag.

Hejpåre

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0