Korkat upp


Jaa men då har man äntligen fått sin första efterlängtade öl denna helgen :) Sitter & lyssnar på go musik samtidigt som min tomatsoppa med makkisar står på spisen. Mums, ska bli gott när det är såhär kallt. Bara vänta in Victoria som kommer så fort hon är klar på jobb :)
Haft en mysig dag med söta Johanna. Suttit på fiket...vilket inte var så lugnt idag då det visst var barntimma..! Haha. Sen blev det att kika i sportaffärerna, FARLIGT. Ville ha massor. Skitfin skidjacka hittade jag, en oakley. Vill ha. Men men. Vi köpte oss i allafall varsitt earband :) Det behövde vi så deså! Ett Bula blev det för mig med ränder i alla färger som bara finns, skitcoolt:) Nu klarar sig även mina öron i vinter :)
Johanna skulle beställa lite hårprodukter från en bra norsk sida så frågade om jag ville ha ngt då också. Gick in & kikade för trodde det skulle vara mkt dyrare än typ lyko men det var tokmkt billigare :) De har allt! Farligt det också. Men jag höll igen & beställde ett mineralpuder från ID, bara 169 nok :)

Nu soppa, sen ööööl :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0