HÖST?


Mötte upp Frida utanför kinastället för att hämta hem god mat :) Unna sig en löningsdag:) Vi kilade in på Kiwi för att handla lite medans maten skulle bli klar. I kön framför mig står det en liiiten grabb...mellan 11-13 typ. Han kollar & ler mot mig. Jag råkar tappa lite saker på golvet & han var snabb att kommentera att jag hade råkat tappa det..så ler han hela tiden & så frågar han vart jag bodde, om jag bodde i Hemsedal. Han berättade snabbt att han kom från Lillehammer...haha! Frida höll ju på att dö & jag med..! Blivit uppraggad av en lillkille:) Stackan fick inte köpa energidryck av den sura tanten i kassan...två gr fick han spring & byta för att han inte kunde legitimera sig att vara över FJORTON. Hahaha stackarn skämdes!

Nu har jag betalat allt som ska betalas! Stor summa till mamma äntligen! Finaste lönen hittills. Hade jag gärna haft varje månad!! :) Nu ska Frida & jag tända en brasa...ty höst här inne!

Igår messade Johanna när jag kom hem från jobb vid 20 att hon just bakat en kladdkaka & var välkomna på fika...OM gottegrisen blev glad! :) Imån är det jobb sen ska jag med Frida & Johanna till deras jobbkompis Raza på middag, koooseligt! :)

Götalaboooorg om en vecka, gledjer miiiig! :)

JULMAT


Fy fasen vad gott, ge mig dåå! :) Så ska man behöva vänta 5 månader på detta! :/ MEN det går fort :)
ÄLSKAR julen! Överlycklig att jag får ledigt så jag kan få åka hem till min fina STORA familj & fira denna dundermysiga högtid:) Massa massa söta barn!! <3 Vet att bussarna inte går när jag kan med jobbet så hoppas verkligen på att Makkan kan åka hem samma dag som jag kan iår igen!! :)

Johanna & jag skulle gått vår milrunda ikväll efter jobbet men bestämde oss för att cykla så det inte skulle ta lika lång tid & inte vara lika jobbigt tänkte jag....eller hur!?? RÖVEN vad jobbigt det var..! Värre än gå topptur för bövelen! Men gott efteråt då :) Genomsvett, kramp i låren allmänt slut! :) Gott med en dusch & dejt med soffan resten utav kvällen.

Imorgon är det fredag & sen är jag visst ledig lörd, sönd & måndag!?? Okej...vet inte vad jag ska göra om jag inte ska jobba!? Men men måste väl vara lite ledig ibland också antar jag:) Lite planer har jag! Imån efter jobb ska Johanna & jag cykla...igen! Puuh gruar mig redan:) Sen ska vi ha mysfredag med god mat & gooodis & flöt! :) Kanske en film också. Ska ju självklart vara dåligt väder alla dessa fria dagar...! MEn då får man mysa ist! Pratade om kjökkenkroken på lördag med Johanna & Marie. GE MIG LÖN. Fattiglapp som man är nu, har knappt råd att ta sig till jobb på Gol...då är det illa! Men på onsdag kommer den in! :)

16:november ska jag göra min underamstatuering!! Längtar!
Skulle köra gocart med Mats igår med han gick under jorden!?? :)

Snart sovdags! :)
Pussen!

Öl <3 Johanna

Mötte upp världens bästa Johanna ikväll för att gå en promenix...vi hamnade på peppes uteservering för öl & tjöt :) Det var mysigt. Planerade lite inför vår Göteborgstripp om 3 veckor! Ska bli såå kul :) Vill inte att Johanna ska flytta till Sthlm i nov :( MEN när hon är klar med sin hudterapeututbildning så kan vi planera in en bra start!! :) Så blir Johanna alltid snygg i håret & jag behöver aldrig se gammal ut!! :) För hon ska allt jobba med att fixa rynkor & sånt ;) Är så glad jag lärt känna Johanna! Hon har blivit min bästa vän som jag alltid vill ha i mitt liv! :) <3

I november ska jag göra min underarmstatuering! Fick det klart idag att jag fick en tid då en duktig tatuerare kommer till Gol :) Ser jag fram emot! Ska göra en liiiten tatuering nu denna månaden också :)

Imorgon efter jobb i Gol blir det kanske att fixa håren i Hemsedal med bästa Öydis! Måste göra något åt detta hår! Vissa svarta slingor i det jätteljusa är inte sååå snyggt. Syns inte när jag har det uppsatt men vill ju kunna ha mitt låååånga hår nedsläppt också! :) Ska bli skönt! :)

Tjoohej!

RSS 2.0