JULMAT


Fy fasen vad gott, ge mig dåå! :) Så ska man behöva vänta 5 månader på detta! :/ MEN det går fort :)
ÄLSKAR julen! Överlycklig att jag får ledigt så jag kan få åka hem till min fina STORA familj & fira denna dundermysiga högtid:) Massa massa söta barn!! <3 Vet att bussarna inte går när jag kan med jobbet så hoppas verkligen på att Makkan kan åka hem samma dag som jag kan iår igen!! :)

Johanna & jag skulle gått vår milrunda ikväll efter jobbet men bestämde oss för att cykla så det inte skulle ta lika lång tid & inte vara lika jobbigt tänkte jag....eller hur!?? RÖVEN vad jobbigt det var..! Värre än gå topptur för bövelen! Men gott efteråt då :) Genomsvett, kramp i låren allmänt slut! :) Gott med en dusch & dejt med soffan resten utav kvällen.

Imorgon är det fredag & sen är jag visst ledig lörd, sönd & måndag!?? Okej...vet inte vad jag ska göra om jag inte ska jobba!? Men men måste väl vara lite ledig ibland också antar jag:) Lite planer har jag! Imån efter jobb ska Johanna & jag cykla...igen! Puuh gruar mig redan:) Sen ska vi ha mysfredag med god mat & gooodis & flöt! :) Kanske en film också. Ska ju självklart vara dåligt väder alla dessa fria dagar...! MEn då får man mysa ist! Pratade om kjökkenkroken på lördag med Johanna & Marie. GE MIG LÖN. Fattiglapp som man är nu, har knappt råd att ta sig till jobb på Gol...då är det illa! Men på onsdag kommer den in! :)

16:november ska jag göra min underamstatuering!! Längtar!
Skulle köra gocart med Mats igår med han gick under jorden!?? :)

Snart sovdags! :)
Pussen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0