HÖST?


Mötte upp Frida utanför kinastället för att hämta hem god mat :) Unna sig en löningsdag:) Vi kilade in på Kiwi för att handla lite medans maten skulle bli klar. I kön framför mig står det en liiiten grabb...mellan 11-13 typ. Han kollar & ler mot mig. Jag råkar tappa lite saker på golvet & han var snabb att kommentera att jag hade råkat tappa det..så ler han hela tiden & så frågar han vart jag bodde, om jag bodde i Hemsedal. Han berättade snabbt att han kom från Lillehammer...haha! Frida höll ju på att dö & jag med..! Blivit uppraggad av en lillkille:) Stackan fick inte köpa energidryck av den sura tanten i kassan...två gr fick han spring & byta för att han inte kunde legitimera sig att vara över FJORTON. Hahaha stackarn skämdes!

Nu har jag betalat allt som ska betalas! Stor summa till mamma äntligen! Finaste lönen hittills. Hade jag gärna haft varje månad!! :) Nu ska Frida & jag tända en brasa...ty höst här inne!

Igår messade Johanna när jag kom hem från jobb vid 20 att hon just bakat en kladdkaka & var välkomna på fika...OM gottegrisen blev glad! :) Imån är det jobb sen ska jag med Frida & Johanna till deras jobbkompis Raza på middag, koooseligt! :)

Götalaboooorg om en vecka, gledjer miiiig! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0