My litle angel!

Koste oss med film & gotte i söndags..var helt slut i kroppen. Frida & vårt ena sällskap gav sig ut medans vi andra blev kvar hemma. Hade ställt klockan & begav mig till doktorn. Tog 2 timmar där, fick vänta på EKG & grejer. Tillsist fick jag veta att jag skulle skickas med sjuktaxi till Hönefoss...3 timmar bort. Hon sa jag kanske skulle få bli kvar så begav mig hem för att packa ner tandborsten. Fick inte tag i någon..Frida & Lotten jobbade, de andra var i backen. Sen kom jag på att Andrea inte jobbade så hon följde med mig!! SÅ glad för det.
De misstänkte att jag kunde fått en blodpropp i lungan då jag hostat blod, haft förkortade pustar & tryck vid ena lungan. De tog blodgaser & röntgade lungorna & det visade sig vara en infektion. Skönt det! Inte för att det är vidare skönt med det var iaf ingen propp!

Sjuksköterskan trodde jag var 10 år eller något! När hon försökte ta blodprov i min handled sa hon "de små barnen brukar tycka detta är väldigt obehagligt men du är ju jätteduktig"...! Haha. Andrea & jag bara kollade på varann..!
Glad jag hade med henne som livade upp stämmningen lite. I det lilla lilla väntrummet skulle hon köra rullstol runt borden där det satt en massa folk! Haha!

Idag blev jag så glad! Andrea blir troligen kvar med mig i Hemsedal i sommar!! OCH kanske Frida också!!! Hoppas Hoppas :) :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0