Life is a movie


Natten till igår fick jag sån sjuk feberfrossa. Lotten & Frida var ute men Lotten kom & sov hos mig på natten. Jag hade tagit in Fridas täcke till min säng & hade både hennes & mitt duntäckte på mig plus en Lotten jämte mig men frös satan iaf. Var tvungen att ta på mig Fridas morgonrock plus min pyamas under & två täcken & en filt men frös ändå...usch det var hemskt. Var sängliggande hela dagen.
Idag var jag mycket piggare när jag vaknade iaf! När jag steg upp stod Lotten i köket & gjorde frukost till oss alla. Blev lite förvånad då klockan bara var 10 & Lotten som brukar sova till ett-två...haha :)Vi kröp ner i soffan alla 3 & åt god frulle & kikade film. Sen gick vi till bibblan & lånade hem massa fler filmer:) Såg Slumdog millionaire. Sjukt bra, se den!
Sen ner på salongen för HLR utbildning. Inte längesen jag var på det men jisses vad man glömmer snabbt ändå. Men det gick bra, kul med sånt tycker jag. Sen skulle vi gått & käkat alla men Andrea kom så vi gick hem & då hade Lotten lagat skitggod middag.

Imorgon ska jag jobba igen efter att inte jobbat på en vecka så det ska bli gott. Skulle åkt på kryssning ihelgen men hoppar det. Ska ut med Johanna & Olivia på lördagen & försöka undvika att bli så tappad. Söndag ska jag faktiskt ut på Bransje när jag är fri på måndag! Måste passa på. Vi snackade om det innan att ALLA här blir fan sjukt fulla när de är ute här...kanske för det är sånna folk som gör sånt här...ja vet inte! :) Men nu ska vi se om det går att ändras lite på:)
Nästa helg åker jag till Oslo till Melanie, det ser jag fram emot! :)

Sova!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0