Vinter vinter vinter tiiiiid


Hade en av de skojigaste kvällarna igår. Jobbade till 15 & mötte upp Andrea. Drog hem & käkade våra nybakta bullar som Annika, Andrea & jag bakade i förrgår. Käkade upp kladdkakan vi hade kvar också. Satte på Troja & kröp ner med täcken & pute i soffan. Frida kom lagom hem när vi lagt oss så alla myste ner sig. Vi tjötade som fan sen pang sa det så sov alla som grisar!
Johanna kom så hjälpte vi varandra med håren sen solade vi lite. David ringde & ville att jag skulle komma bort till hytta. Hade bestämt mig för att inte göra det då jag vet att jag också kommer bli sugen på att dricka då. När jag låg & sola ringde Eskil & sa samma sak. Träffade dem ju ingen förra helgen så jag & Andrea gick bort till TOKHYTTA & det är jag jävligt glad för för jävlar så kul vi hade..!
Jag tog bara 2 öl & Andrea ett glas vin. De var fulla & goa hela bunten. Vi spelade in musikvideos. Eskil konge rapparen sjöng medans Marianne, Andrea & jag stod bakom & dansade & sjöng refrängen : Hemse hemse hemse gaaaaal & Vinter vinter vinter tiiiiid. Haha fyfan vad kul vi hade. Jag skulle beatboksa som Eskil brukar göra & han sa det lät jättebra så det trodde ju jag sen märker jag att Marre ligger på golvet dubbel av skratt & flabbar så tårarna rinner. Haha det var längesen jag dansade så sjukt mycket & skrattade...eller nä skrattar gör jag fan jämt men kuuuul var det :)

Halv 2 kommer de loss & ska dra till Bart. Jag tar följe med dem tillsammans med en mjölk jag fick av Mariannde så jag ville ha den till mina varma bullar..! När vi väl var utanför huset kommer jag på att jag vill med dem ner för att hälsa på Fridis som jobbar i gaderoben...så där hoppar jag in med min jävla mjölk!

Idag är jag skitflitig! har storstädat vårt hus! Snart kommer Emil en sväng. Vid 19 blir det bowling på Experten med Tokarna på hytta Marianne, David, Eskil, Marre & Vi, Lotten, Fridis, Johanna, Andrea & jag.

Love my happy life! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0