Händelserika dagen!

Började dagen med att jobba. Lite träningsvärk hade jag allt fått, gott det :) Efter jobb begav sig Johanna & jag oss till Gol för lite shopping & kebab:) Sen hem till henne & Rasmus. Jag ska teckna ett tele2-abonemang som kostar 199 kr i månaden då ringer jag obegränsat & surfar obegränsat. Vill ha en androidmobil till den :) Kommer spara in pengar ngt in i helvete på det då det är där mina pengar går nu...telefonkort!
När jag kom hem fick Frida & jag ett röjsug. Jag möblerade om mitt rum & rensade & städade gaderoben min! Så fint så! Sen blev det massage-stuga! Min underarm är helt sinnessjukt svullen...! Ont som tusan! Men nu känns det bättre. Frida hittade även en bamseknuta vid min skuldra som hon tryckte på & jag skrek som en stucken gris!

Imån är det jobb i Gol som gäller sen gymmet direkt efter det & sedan sola min bleeeeeka kropp!

Tjo

Kommentarer
Postat av: Tele2

Hej Line,Det stämmer att vi har många riktigt bra erbjudande och jag är övertygad om att du kommer hitta ett som passar dig. Jag känner dock inte igen abonnemangsformen du beskriver, alla får prisplaner hittar du på www.tele2.se. Om du är student har vi förmånliga studenterbjudande på www.mecenat.se.Om du har några frågor får du gärna maila mig.Med vänliga hälsningarIda Jönsson, Tele2.

2011-01-14 @ 12:22:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0