Nyttårsafton i Dalen!


Jobbade till 15 igår sen somnade jag några timmar när jag kom hem. Pernille klippte en liten ny friss på mig. :)

Frida skulle varit ledig på kvällen så skulle vi lagat mat men hon fick jobba hela kvällen. Var i valet & kvalet hur jag skulle göra, om jag bara skulle bli hemma under täcket. Men Marre tjöta & tyckte jag skulle komma bort till hytta så de blev så. Eskil & han kom hit & duschade då deras varmvatten var slut så drog vi till dem efterpå. Där var det massa nytt folk jag aldrig träffat. Roliga var dem! Hela kvällen & natten va skitskoj! Marre hade ordnat så vi 16 fick ett bord på Bart. Taxin kom strax efter halv elva & jag & Eskil sjöng Emil, snickerboa hela vägen...hade liiiiite svårt att sätta den bara..haha. Hur svårt kan det vara liksom? :)
Sen stormade vi in inatt hema hos oss & väcker stackars Frida som hade jobbat till 1 och skulle upp halv sju igen...! FÖRLÅT. Men nu sa hon det var jämt! Haha. Ringde Emilie & höll på att driva..ja jisses! Men en mycket lyckad nyårsafton blidde de :)Igår blev det soffläge från 10 på morgon till 12 på kvällen. Segast i stan var jag! Började med Lejonkungen sen blev det OC-maraton resten. Vid 18 kom vi på att vi var jäkligt hungriga så Frida & Marre drog till Kiwi & handlade lite medans ja började steka hamburgare. Jäklar så gott det var.
Snart kommer Lotten hit på dejt innan hon ska jobba. Idag är det Bransjenyttårsaften så ALLA ska ut & fira. Men inte jag :) Det räckte i fredags:)
Städa lite kanske..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0