HEEEEEEEEEEJEN

Ja då var jag tillbaka igeen dåå vaa efter några månaders semester i bloggvärlden:) Kan ju säga att det har hänt en hel del sen sist! Såg att jag slutade blogga i mars tror jag...! April & maj var 2 helt fantastiska månader här i Hemsedal! Sommarn kom tidigt. Underbara afterskier med underbara människor! Man ville aldrig att den skulle ta slut men det gjorde den ju tyvärr...! Många jobbiga "hejdån" till folk man kommit att lära känna & tycka om så himlans mycket. Men vi har varit duktiga på att hålla kontakten! Fantastiskt att lärt känna så mycket nytt & härligt folk från olika platser i världen!

Fösta maj var sista köret här med efterskin & allt, vilket var helt galet kul, & den 2-3 maj vad hela Hemsedal död på folk. Sjukt att skillnaden kan bli så stor. Men lite härligt också.

Hade ferie i maj & juni så åkte hem till min familj! Uderbart att få vara hemma med dem! Speciellt att få träffa alla mina underbara syskonbarn! Nu har jag helt plötsligt 4 st av dem!! Världens finaste dessutom. Min syster flick sina tvillingflickor den 3 maj. Lovis & Livia. Underbara små liv! Teo växer & är inte längre en liten bebis inte..! Världens gladaste grabb är vad han är, bara skrattar & ler, fantastisk. Sen min Ville är snart 3 år...vad hände där liksom? Som jag saknat denna kille. Insåg när jag var hemma med honom att han är den jag mår bäst med, har mest kul med & känner mig mest som mig själv med...& han är som sagt 3 år? Haha! :) Mammorna till de här fina barnen är ju också helt otroliga! Så stolt över Er ska ni veta! Om 9 veckor ses vi igen! Då blir det dop för tjejerna! :)

Jag är tillbaka på plats i Dalen igen! Här lever jag nu ett helt motsatt liv under sommarsäsongen än vintersäsongen. Ganska häftiga kontraster! Bor Fortfarande med världens bästa Fridis i ett mycket finare, större men framförallt billigare hus! Här kan sparas på sommaren vill jag lova. Gör inte av med ett onödigt öre:) Lever friluftsliv & jobbar det är vad vi gör här nu fram till november:) Toppturer har det blivit, promenader men framförallt jobb. Ihelgen åker jag dock till Oslo för att träffa jättemånga underbara människor!

Ska inte skriva mycket längre för då orkar väl ingen läsa klart! Kommer fler inlägg eftersom:)

LINEKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0