Quiz

Varje tisdagkväll på Elgen är det quiz. Skittrevligt! Idag efter jobb sprang jag hem & gjorde mig stuvade makkisar & köttbullar. Frida sprang runt & hängde tvätt lite överallt då vårt tvättställ gått sönder....fråga mig inte hur!
Frida säger: Shiiit något luktar väldigt bränt. Känner det också & Frida springer till spisen. Då ser jag hur det tokryker från golvlampan o flammar upp från den där Frida här hängt ett badlakan över! HAHA. Det var jävligt otäckt faktiskt! Två bamsehål i badlakanet & det stank brandrök i hela huset!
Jajaja..Andrea, Marius, Kine & Pernille kom & mötte upp oss så drog vi på quizen. Lotten kom efter halva när hon slutat. Frågorna gick lite sådär, men helt okej resultat. MEN vi vann leken då vi alla i laget skulle skicka vidare en apelsin med hakan till varann. Grymma var vi! :D

Imorgon är det jobb i Gol. Alla andra ska på bransje afterski, de öppnar uteserveringen på skistua...vill också :/ sen branjse på kvällen. Men men sånt är livet!
Nästa onsdag är det pimp and hore party & det vill jag verkligen gå på så har frågat om jag kan få byta torsdagen! Hoppas Hoppas!

Natta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0